V úvodu utkání měli domácí lehkou převahu, do vedení šli ale jako první hosté. V desáté minutě totiž prostřelil Hanuljaka Jan Radovský. Poté Chomutov zabral a dočkal se vyrovnání, domácí fanoušky rozjásal tečí Milan Procházka.

V první polovině druhé části dostala hra rychlý spád, během tří minut se třikrát měnilo skóre. Nejprve ve 25. minutě rozsvítil červené světlo navrátilec do chomutovského dresu Radulay, hned o minutu později pak dal domácím dvojnásobný náskok Mucha. Ten však vydržel pouze přibližně další minutu, za hosty snížil Jiří Novotný. Ještě do konce druhého dějství Chomutov přišel i o hubený náskok, vyrovnání vystřelil hostům Jaroslav Nedvěd.

Ve třetí třetině se chomutovští snažili převážit misky vah na svou stranu, obrana Berouna je ale do vážnějších šancí nepouštěla. Vrchol domácích přišel v 58. minutě, kdy zahrávali přesilovou hru. Početní výhoda vedla ke ztrátě tří bodů. Domácím obráncům ujel Švagrovský a stanovil konečné skóre 3:4. Pro Chomutov to byl třetí inkasovaný gól v přesilové hře v posledních dvou utkáních. Tým pomýšlející na extraligu tedy nakonec podlehl průměrnému Berounu.