Galerie: Rekonstrukce vršovického podkroví

Pro úložný prostor využili každý kout. Pro úložný prostor využili každý kout. Nedostatek světla v podkroví nahrazují světlé barvy. Pro úložný prostor využili každý kout. Na nejvyšším místě nad kuchyní je napnutá bezpečnostní síť.  Do sítě nad kuchyní se vleze několik lidí současně. Rodiče si zvykli, že jim děti skáčou nad hlavou. Cílem rekonstrukce bylo pozvat do podkroví více slunce. Podařilo se. Nevlídné vršovické podkroví rekonstrukce proměnila v příjemný prostor plný světla. Nevlídné vršovické podkroví rekonstrukce proměnila v příjemný prostor plný světla. Nevlídné vršovické podkroví rekonstrukce proměnila v příjemný prostor plný světla. Prosvětlení celého interiéru pomáhají i optické triky, které zprostředkují velkorysý dojem i na ploše necelých šedesát metrů čtverečních. Nedostatek světla je v podkrovním prostoru kompenzován světlými barvami. Originálním hravým prvkem se stala síť napnutá nad kuchyní.