Utkání lépe začali hosté, ale hned na začátku promarnili dvě velké šance. Jednu z nich domácí zachraňovali až z prázdné brány a jako se ukázalo, pro hosty to byly rozhodující momenty utkání.

Březno ale Klášterci nezůstalo nic dlužno a velkou příležitost si vypracoval útočník Ivan Kejzlar, když jeho střela jenom o pár centimetrů minula pravou tyč. Další šanci domácích měl Kočan, ale to pro změnu zasáhl výborně hostující brankář Pařil. V průběhu prvního poločasu si příležitosti vypracovaly oba týmy, hlavně ze standardních situací, ale žádná šance nevedla ke kýženému gólu. Ještě ke konci poločasu měl velkou příležitost hostující Bauer, ale mířil těsně nad branku domácích.

Druhý poločas měl podobný průběh jako první, obě mužstva se snažila o útočný fotbal, ale přímých střel na branku bylo jako šafránu. Lépe začali opět hosté, ale brankáře Luxe se jim překonat nepodařilo. Nakonec o osudu utkání rozhodla jediná branka, která padla v 55. minutě zápasu. Na pravé straně obral o míč hostujícího hráče Polka a bez přípravy razantní střelou vsítil rozhodující branku utkání.

Klášterec v snaze vyrovnat stav utkání ještě přidal na tempu a útočných obrátkách, vypracoval si tlak, ale gól se mu až do konce zápasu nepodařilo střelit.

Ve vyrovnaném zápase nakonec jediná střela rozhodla o zisku tří bodů pro domácí fotbalisty.

Sokol Březno FK Klášterec nad Ohří 1:0

Branka: 55. Polka, rozhodčí: M. Mráz Novotný, Franko, žk 2/2 počet diváků 50, poločas 0:0

Sokol Březno: Lux Kučera, Svoboda, M. Rezek, Částka Kočan, Polka, F. Rezek, Bureš Kejzlar, Pajdla, střídali Novák, Stočes

FK Klášterec nad Ohří: Pařil Pohlot, J. Škultéty, Procházka, Zmrhal Dohnal, Mařík, M. Škultéty, Bauer Papoušek, Margolius, střídal Haba