V prvním poločase byli lepší spořičtí a zaslouženě se i ujali vedení ve 22. minutě gólem Měšťana. Ten se dobře orientoval před pokutovým územím a přízemní střelou bez přípravy poslal míč do branky Poloprutského. Zvýšit na dvoubrankový rozdíl mohl Šlajchrt, ale Poloprutský stačil míč vyrazit. Oba týmy si v prvním poločase vypracovaly řadu standardních situací, ale na těžkém terénu ani jedna z nich nevedla ke gólovému zakončení.

Druhá půle byla o poznání nervóznější než první poločas, co rozhodčí Petr Novotný řešil udělováním žlutých karet. Nakonec došlo v 63. minutě po vyrovnávacím gólu i na červenou, když spořický brankář Novotný neudržel nervy na uzdě, vystartoval na pomezního rozhodčího a za jeho urážku byl vyloučen. A to padala další nevhodná slova v jeho podání ještě při odchodu ze hřiště. O poznání hezčí byla akce, z které padl vyrovnávající gól. Střídající Vondráček si narazil míč u „lajny" na půlce hřiště se Žďánským, našel dlouhým míčem na středu Kadlece, který hrudníkem přistrčil Černému a ten překvapivě z „první" z více než 20 metrů poslal balón do sítě. Do konce utkání byli i o deseti nebezpečnější spořičtí, ale o jejich vítězství rozhodly nakonec až pokutové kopy.

AFK LoKo Chomutov - 1. FC Spořice 1:1 (0:1), PK 1:2; branky: 61. Černý 22. Měšťan; ŽK 1/4, ČK: 62. Novotný.

AFL LoKo „B": Poloprutský - Pavlica, Micák, Kostka, Hrubý (46. Kadlec) - Sojčík, Černý, Žďánský, Kubánek - Welzl, Šantora (46. Vondráček)

1. FC Spořice: Novotný - Bohátka, Kubeš, Broum, Kubálek - Měšťan (70. Janošík), Dobiáš, Campr, Eiselt (63. Hanuš) - Zralík (55. Holub) Šlajchrt (65. Belej)