Již ve 3. minutě nepřistoupil včas k Oskaru Kubánkovi Tomáš Holub. Útočník LoKo  předložil míč Černému a ten nedal zblízka Schwarzovi šanci (1:0).

Po inkasované brance zvedli ale postupem času hlavy i Ervěničtí. V 16. minutě Banovič utekl po pravé straně, předložil míč Mirgovi, ten ale zblízka trefil domácího brankáře Šílu jenom do nohy. Ve 28. minutě zahrál domácí Haspra rukou ve vápně a míč si na značku pokutového kopu postavil Král. A nastřelil jenom tyč!

V závěrečné patnáctiminutovce se dostali ke slovu domácí. Ve 31. minutě  Kadlec netrefil zblízka a pět minut před koncem poločasu Kubánek netrefil v „tutovce" ervěnickou branku.

Druhý poločas přinesl opět fotbal „nahoru-dolů" a stovka přihlížejících diváků, i když v sychravém počasí, mohla být spokojena. V 51. minutě dal ervěnický Ameti hlavou vedle. O čtyři minuty si naskočil na hlavu Mirga, ale trefil jenom břevno.

Štěstí se nakonec přiklonilo k domácím.  V 72. minutě chyboval ervěnický Národa, Holub nechal opět volného Andrše a ten bombou pod břevno rozhodl (2:0).

Šestnáct minut před koncem si Ervěnice vypily svůj kalich hořkosti až do dna. Po akci Banovič, Král trefil Trávníček zblízka jenom spojnici břevna a tyče a tak vítězství a tři body si odvezli z regionálního derby hráči „béčka" LoKotky.

Po deseti odehraných kolech jsou Ervěnice se ziskem 12 bodů na 10. místě. AFK Loko „B" získalo bodů 15 a je na 7. místě skupina I. A třídy.

AFK LoKo Chomutov B – TJ VČSA Ervěnice 2:0 (1:0).

Branky: Černý, Andrš. ŽK: 3/3. Diváci: 100. Rozhodčí: Novotný.

AFK LoKo B: Šíla – Prokopec, Heier, Hrubý, Kadlec,  Žďánský, Haspra (46. Chmelan), Kubánek, Černý, Chabr, Andrš.

TJ VČSA Ervěnice: Schwarz –  Mašl, Haviár, Hronek, Mirga, T. Holub, Šroub, Banovič,  J. Národa (73. Trávníček), Král, Ameti (68. V.Holub).