Na obou stranách byly zahrávány pokutové kopy, které skončily brankami. Hned v 11. minutě se hosté dopustili faulu v pokutovém území a Štefan Micák pokutový kop proměnil. To už ale vyrovnával na 1 : 1. Úvodní branka padla již v 6. minutě, kdy přesnou střelou k tyči dostal spořické do vedení Měšťan.

Za osm minut po vyrovnání ale domácí obrana váhala s odkopem, míč získal Belej a dostal hosty opět do vedení. S tím se nechtěl smířit Micák a s trochou štěstí vyrovnal z přímého trestného kopu. Míč totiž ve zdi změnil směr a chomutovský Hanuš se po něm natahoval marně.

Že se oplatí bojovat až do konce poločasu, dokázali hosté ve 44. minutě. Hostující útočník Spořic byl faulován v pokutovém území a odpískaný pokutový kop bezpečně proměnil Jiří Kubík. Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

V druhém poločase si hráči Lokotky vypracovali sice více standardních situací, ale blíže k rozhodnutí zápasu měli spořičtí. Střídající Aleš Paldrman mířil v dobré pozici těsně vedle brány brankáře Plochého a v 75. minutě nevyužil chyby domácí obrany Patrik Jánošík. Paldrman měl ještě další možnost ke konci utkání, ale jeho střela opět těsně minula bránu chomutovských.

Nakonec se radovali domácí hráči, když po rozehrání rohového kopu srovnal Tomáš Welzl hlavou v 82. minutě na konečný stav 3 : 3.

Rezerva AFK LoKo má aktuálně 29 bodů a je na 7. místě tabulky. Spořice získaly doteď 24 bodů a zůstávají na devátém místě.

AFK LoKo Chomutov „B" - 1. FC Spořice 3:3

Poločas 2:3; branky: 11. Micák (PK), 39. Micák, 82.Welzl 6. Měšťan, 19. Belej, 44. Kubík (PK); rozhodčí Čáka Cébe, Fencl; žk 1:1, diváci: 100.

AFK LOKO CHOMUTOV: Plochý - Micák, Čihák, Vondráček, Šimon - Sojčík, Kadlec, Chabr, Burda - Poloprudský, Welzl, střídali Palc, Chmelán, Kubánek

1. FC SPOŘICE: Hanuš - Kubík, Broum, Verner, Kubálek - Vlček, Vávra, Měšťan, Jánošík - Zralík, Belej, střídali Paldrman, Nedvěd

JZD Středohor Dobroměřice - Sokol Březno 1:2 (1:1); branky: Csonka - Kočan, Niš; rozhodčí Novotný; ŽK: 1:1; diváci: 50.

V souboji dvou sousedů v tabulce rozhodl o vítězství Března v samotném závěru utkání Niš. V 89. minutě zápasu zabezpečil tři body pro fotbalisty Března a jejich posun již na třetí místo I. A třídy.