„Počítáme s účastí 32 týmů, ale bylo by hezké oslavit tento ročník rekordní účastí," řekl předseda Chomutovské ligy malého fotbalu Jiří Kupec, kterého by potěšila kulatá účast 40 mužstev, tedy o čtyři více než v loňském roce.

Tento sen se předsedovi CHLMF stále ještě může splnit, protože přihlášky do DUHA Cupu mohou futsaloví nadšenci podávat až do 23. června 2013. Za startovně 1 200,- Kč si každý tým užije nejméně tři zápasy v základních skupinách a čtvrtfinalisté se mohou těšit na poháry, diplomy a věcné ceny stejně jako nejlepší střelec, brankář a hráč turnaje.

Něco na zub i k pití si mohou futsalisté dát v restauraci u hřiště a přespolní mají možnost v podvečer u hřiště rozvinout stanový tábor.

Turnaj se hraje podle pravidel futsal-FIFA na třech hřištích současně. V sobotu proběhne kvalifikace ve skupinách, v neděli po dalších zápasech ve skupinách následují boje play-off o konečné umístění.

Další informace mohou zájemci získají přímo u předsedy Chomutovské ligy malého fotbalu Jiřího Kupce na telefonním čísle 605 952 253 nebo na e-mailu jiri.kupec@seznam.cz.