„Úvod zápasu jednoznačně patřil domácím. Kdyby využily některou se svých příležitostí, tak utkání mohlo nabrat jiný vývoj. Asi požádáme na fotbalovém svazu, aby zakázaly dopolední zápasy, protože nám očividně nevyhovují,“ řekl v nadsázce jeden z trenérů společného týmu Karel Giampaoli. Nakonec to dobře dopadlo a vysoká výhra posunula jeho celek na čtvrté místo tabulky za tři výhry a jednu porážku.

„Projevila se zkušenost našich hráček a svůj díl měl i širší kádr než měl soupeř v utkání k dispozici. Nyní nás budou čekat dvě těžká utkání, nejdříve doma s exligovou Bohemkou a pak zajíždíme do Vědomic, které mají tým složený z řady zkušených hráček,“ vyhlíží Giampaoli sobotu 19. října, kdy se v areálu FK Baník Souš střetnou jeho svěřenkyně s týmem Bohemians Praha, který sestoupil z třetí ligy.

FK Postoloprty – FK Baník Souš/SK Ervěnice-Jirkov 1:7 (1:3)

Branky Souše/Ervěnic: Lukešová 3, Šimonková, Šrámková, Králová (PK) a Bečáková.

Sestava: Flachsová – Kolomazníková, Plochá, Králová (K), Hejduková, Polívková, Lukešová, Voláková, Šimonková, Tóthová, Šrámková, Hůlová, Antalová a Bečáková. Vedoucí: Hausdorfová Anna; Trenéři: Giampaoli Karel, Chlad Ondřej a Dojáčková Petra.

Mostecká hráčka Petra Maňáková s primátorem Mostu Janem Paparegou.
Černí andělé z Mostu jsou nejlepšími sportovci za měsíc září