Hráči Slávie Karlovy Vary byli první poločas aktivnější a otevřeli skóre. Po chvíli přidali druhý gól a domácí stihli před odchodem do kabin pouze snížit. Ve druhém poločase domácí zlepšenou hrou zápas otočili, ale poslední slovo měli opět hosté, kteří v závěru utkání vyrovnali.
„Vzhledem k vývoji zápasu mohu být spokojený pouze s výsledkem. Nehráli jsme tak, jak jsme chtěli. Na druhou stranu je tu respekt k soupeři. Přece jen Karlovy Vary vedou tabulu Divize skupiny A" zhodnotil zápas bezprostředně po závěrečném hvizdu domácí kapitán Patrik Gedeon. Sám do hry moc nezasáhl. Do zápasu nastoupil až na posledních deset minut.

NOVÉ TVÁŘE

V sestavě Chomutova se objevili dvě nové tváře. Denis Vondráček z LoKo Chomutov a Jan Nezbeda z Perštejna. „Odešli nám dva hráči, Mesič a Hajro, takže potřebujeme doplnit tým. Na obou posilách byla dnes znát únava. Včera večer jsme naplno trénovali a zřejmě nejsou na takové zatížení ještě zvyklí. Předpoklady ale k tomu, aby to zvládli, mají, uvidíme jak se ukáží časem," okomentoval možné posílení týmu Gedeon. Přesto bude Chomutov usilovat o návrat obou ztracených hráčů. Probíhají jednání mezi kluby a zatím není jasné, zda dojde k dohodě. „Rádi bychom oba hráče přivítali zpátky, mají u nás dveře otevřené, ale zatím jsme se ještě nedohodli," potvrdil zájem Chomutova skretář klubu Radek Zaťko.

JUNIORKA TEPLIC

„Máme za sebou těžší týden, ale myslím si že to bylo docela dobré. V téhle fázi trénujeme na hřišti, ale pracujeme i na kondici. Uvidíme jak dopadne další zápas ke kterému jsme si pozvali na sobotu juniorku Teplic," dodal Zaťko.

FC Chomutov – FC Slavia Karlovy Vary 3 : 3 (1 : 2)

Góly: Michal Klimeš, Martin Boček, Marek Chaloupka – Zdeněk Skala, Martin Psohlavec, Jan Kalina.
Základní sestava Chomutova: Kulhánek – Proll, Kunart, Kubík, Hána, Čížkovský, Klimeš, Vondráček, Nezbeda, Chaloupka, Boček.
Ve druhém poločase do hry zasáhl ještě Chaloupka, Svoboda, Rohla a Gedeon.