Domácí borci chtěli před svými fanoušky odčinit vysokou prohru, kterou utrpěli v Ovčarech. To potvrzovali od úvodního hvizdu, kdy si vytvořili jasnou převahu. Největší šanci prvního poločasu měl po trestném rohu Karrmana Bartoš, centrovaný míč však dopravil pouze těsně mimo branku. Hosté nedokázali vážně ohrozit branku Zaťka a když se neprosadil ani domácí Dolejška, šlo se do kabin za stavu 0:0.

V druhé části se hosté probudili, rozběhnutý útočník Mičkal nastřelil břevno. Branky se ale dočkal chomutovští, v 57. minutě předvedli akci na jeden dotek a střídající Horna otevřel skóre – 1:0. Gól nabudil hosty k větší aktivitě, rozehrávali dokonce několik trestných kopů. S těmi ale neměla domácí obrana žádný problém, což někteří hosté neunesli.

V 81. minutě se jeden z hostujících hráčů po sérii nadávek provinil tím, že bez balonu šlápl na domácí hráče. Incident se odehrál přímo před očima asistenta, ten upozornil hlavního rozhodčího, který se nezdráhal udělit červenou kartu. V deseti hráčích již hosté výsledku nedokázali vzdorovat, naopak v 86. minutě inkasovali podruhé. Na roh Šollara si naběhl Bartoš a rozhodl o tom, že jeho tým si připíše tři body za vítězství 2:0.

FC Chomutov – Arsenál Česká Lípa 2:0 (0:0). Branky: 57. Horna, 86. Bartoš. Rozhodčí: Cupl – Kubec, Mudra. ČK: 0:1. ŽK: 1:3. Diváků: 220.
Chomutov – Zaťko – Bartoš, Vait, Strouhal, Hyneš, Dolejška – Peterka, Karrman, Sigmund, Šollar – Smola. Střídali: Horna, Hranička.