V pohledném utkání padla jenom jediná branka, kterou vstřelil již ve 14. minutě Samuel Dvořák. Dostal do běhu ideální přihrávku od Krále a mezi nohama prostřelil domácího brankáře Hanuše. Domácí měli sice územní převahu, ale šance byly na obou stranách. Hostům mohl pojistit vedení v 18. minutě Banovič, který uvolnil Krále, ten ale v ideální pozici přestřelil. V polovině poločasu se zaskvěl hostující gólman Schwarz, když nejdříve zlikvidoval Doksanského střelu k tyči a poradil si i s Eiseltovou dorážkou. O dvě minuty později zlikvidoval samostatný nájezd rychlého Valty.

Ve druhém poločase se v 70. minutě domácí zlobili na rozhodčího, který neodpískal strčení Trávníčka do Kubálka. O pět minut později vytáhl krásný zákrok Hanuš, když vyrazil střelu Národy na roh. A když domácí nepotrestali v závěru chybu Šeflera a jediné zaváhání Schwarze, tři cenné body si ze Spořic odvezli fotbalisté Ervěnic.

1. FC Spořice – SK Ervěnice–Jirkov 0:1 (0:1)

Branka: 14. Dvořák
Rozhodčí: Čáka. ŽK: 1:0. Diváci: 100

Spořice: Hanuš – Vlček, Kubálek, Píša, Zvánovec, Campr (83. Gombár), Eiselt, Doksanský, Valta (69. Dobiáš), Zralík, Bachor (48. Fořt)

Ervěnice-Jirkov: Schwarz – Glas, Mašl, Trávníček, Šefler, Mostovoj (87. Petr), Dvořák, Banovič, Král, Cejthamr, Národa