Ve spodní části tabulky přihořívá, a tak do utkání vstoupili aktivněji domácí Buldoci. Již ve 4. minutě měl příležitost karlovarský Nerad, špatně si ale pokryl míč a chomutovská obrana mu jej včas odkopla na roh. Za několik minut si podobnou šanci zopakoval domácí Marian Geňo, brankáře Zaťka sice přehodil, ale netrefil branku.

Poté se hra již vyrovnala a do šancí se začali dostávat dostávat chomutovští. Klimplovi a Liboru Tafatovi ale ve skórování zabránil domácí brankář Jiří Bertelman. Gólový efekt nepřinesl ani trestný kop zahrávaný Alešem Piklem, ani rohové kopy v podání chomutovských. Nakonec udeřilo na druhé straně. V 39. minutě se ve vápně prosadil Jaroslav Nerad a hlavou překonal Zaťka v brance Chomutova.

V druhé části hry byla aktivita na kopačkách hostů, chomutovští přidali na rychlosti a důrazu, a to se projevilo i v příležitostech na střelení branky. V 55. minutě po pravé straně unikl Marek Vait, vyměnil si se spoluhráčem míč do běhu a napálil horní spojnici branky. Další možnost měl Doksanský a následně z trestného kopu Aleš Pikl. Po velkém tlaku Chomutova ale v 67. minutě přišla pro chomutovské borce gólová rána. Jako buldok šel do souboje Šamánek a brankář Zaťko byl na jeho hlavičku krátký.

Chomutovští se ale nevzdali, nejdříve vytáhl domácí brankář Szmekovu hlavičku na roh.V 79. minutě Libor Tafat přízemní střelou, kterou neměl Bertelman šanci zneškodnit, snížil na jednobrankový rozdíl. Po střelení branky se chomutovští stále snažili o vyrovnání, ale domácí buldoci si vítězství už vzít nenechali.

1.FC Karlovy Vary - FC Chomutov 2:1

Poločas 1 : 0; branky: 39' Nerad, 67' Šamánek 79' Tafat; žk Staněk, Nerad Vait, Tafat; rozhodčí: Berka Fišer, Melničuk; diváci: 120

FC Chomutov: Zaťko - Klimpl, Hyneš, Vait, Tafat, Adjei - Szmek, Pikl, Doksanský (72' Česlák) - Dolejška, Klimeš (60' Leibl)