Utkání bylo především ze strany domácího týmu hodně bojovné. V desáté minutě se již mohli chomutovští radovat z branky, kterou vsítil Vít Pavlíček. Stejný hráč se mohl ze druhé trefy radovat hned o pět minut později, kdy byl chomutovský hráč sražen v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu.

Tu Pavlíček s přehledem proměnil a zvýšil tak na 2:0. Jasná převaha domácího týmu pokračovala, Nádeníček bez přípravy napálil břevno.
A ve třicáté páté  minutě byl stav již 3:0. Střeleckou pohotovost prokázal Pikl, který proměnil střelu z dvaceti metrů. Po třetí brance zatlačil Liberec domácí na svojí polovinu, branky se ale nedočkal, a to  i přesto, že měl výhodu penalty.

Tu totiž vystihl brankář Štěpnička. Do kabin tak šli spokojeně za stavu 3:0 domácí. Druhou část hry chomutovští více kontrolovali hru a nepouštěli se příliš do akcí. Přesto stále drželi čisté konto. V 56. měl šanci přidat čtvrtou branku Tomáš Smola, mířil ale těsně vedle.
Poté byl na hřišti vidět střídající Miloš Gibala, který nejprve na libereckého brankáře nevyzrál, reprízu souboje ovšem zvládl a po pěkném útoku zvýšil na konečných 4:0.

FC Chomutov – Slovan Liberec B 4:0 (3:0)

Branky: Pavlíček 2 (jedna pk), Pikl, Gibala. ŽK:0:0. Rozhodčí: Grimm. Diváci: 350.

FC Chomutov: Štěpnička – M. Smola, Kejha, Švec, Smrž, Doksanský, Hyneš – Pikl, Nádeníček, Tomáš Smola, Pavlíček – Střídali: Kwame, Gibala, Černý. Trenér: M.Pavlov.