V minulém utkání zvítězili dorostenci FC Chomutov na hřišti SK Junior Praha 1:2 a vše tedy nasvědčovalo tomu, že za vítězstvím si půjdou i v domácím utkání proti Kladnu.

To se také potvrdilo tlakem v úvodu utkání, domácí ale v páté minutě nastřelili pouze břevno. Vedoucí branky se ale také dočkali, v 17. minutě rozvlnil síť záložník Čáka, který do Chomutova přišel z Mostu. Ze svého vedoucího gólu se mohl radovat tři minuty, poté totiž vyrovnal na 1:1 Červenka.
To byl signál pro Chomutov dát do utkání více bojovnosti, tu opět zužitkovali ve 26.. minutě, kdy se po rohu dobře orientoval Miroslav Král a překonal hlavou brankáře Smrže.

Vedení chomutovských ale opět netrvalo dlouho. Zanedlouho poté totiž přišla ruka a až příliš tvrdé rozhodnutí hlavního rozhodčího, který odpískal přímý volný kop. Ten dorazil do branky hostující Vlk – 2:2. Ve druhém poločase byla na obou stranách k vidění spousta nepřesných střel. Zápas rozhodl běhavý a technicky vyspělý hráč Zralík, který zařídil konečný stav 3:2 a tři body domácí tým. Příští utkání odehrají dorostenci FC Chomutov v Ústí nad Labem, tím jejich podzimní část končí.

FC Chomutov – SK Kladno 3:2 (2:2). Branky: 17. Čáka, 26. M. Král, 61. Zralík – 21. Červenka, 45. Vlk. Rozhodčí: Baum – Holub, Valenta. Diváků: 50.
FC Chomutov: Vašák – Vávra, Pavlica, Hronek, Hovorka – Bauer, Janošík, Čáka, Holub, Zralík, M. Král – střídali: J. Král, Vopat. Trenér: Josef Hovorka