Hosté začali mít navrch po herně vyrovnané úvodní desetiminutovce, kdy domácí začali ztrácet množství balónů a dostávali se pod tlak. Za to byli potrestáni v 15. minutě, kdy inkasovali poprvé. Sainer přihrál z rohu šestnáctky před branku volnému Novotnému, který i s trochou štěstí poslal míč mezi nohy brankáře Šíly (0:1). Vstřelená branka byla vodou na mlýn pražského celku, který v následujících minutách pokračoval v aktivní hře, jejímž výsledkem byly do poločasu tři velmi slušné šance. Ta Novotného přímo volala po gólu, ale hostující útočník poslal z malého vápna míč vedle branky, a tak se šlo do kabin ještě za přijatelného stavu 0:1.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky naskočili Kubánek s Kadlecem, ale hlavně LoKotka přidala na důrazu, bojovnosti a rázem byla hostům vyrovnaným soupeřem. Ve 49. minutě měl právě střídající Kadlec na noze vyrovnání. Po rohovém kopu zůstal zcela sám na malém vápně, ale míč netrefil dobře a brankář Foferka ani nemusel zasahovat. Druhou a poslední velkou příležitost ve druhém poločase měl po centru Kadlece v 60. minutě Lácha, ale z dobré pozice přestřelil branku.

Rozhodnutí tak přinesla 74. minuta a podobně jako před prvním gólem neodkopnutý míč a prohraný osobní souboj, po němž se hosté dostali na dostřel Šílovy branky. Po zablokované střele a sražené dorážce se míč dostal šťastně až k volnému Hákovi, který neměl problém uklidit míč do poloodkryté branky (0:2).

AFK LoKo Chomutov – FK Motorlet Praha 0:2 (0:1)

Branky: 15. Novotný, 74. Hák.

AFK LoKo Chomutov: Šíla – Pavlica, Novák, Ferstel (60. Sedlák), Heier – Sojčík (46. Kadlec), Čonka, Sulovský, P. Vávra (86. Šimon) – Lácha, Schön (46. Kubánek).