Spořičtí fotbalisté zahájili utkání hodně aktivně. Brzy poznali, že hosté se dopředu příliš hrnout nebudou a už ve druhé minutě nastřelil Pomajzl tyč. Duchcov zahrozil po deseti minutách střelou svého nejlepšího střelce Grundla.


První gól zápasu padl po osmnácti minutách hry, za přispění jednoho z duchcovských hráčů jej vstřelil Vašina. Hned o chvíli později obral hosty o míč Mašl a poslal jej do sítě podruhé - 2:0.


To domácí ještě více nabudilo k útočení, ale ve 35. minutě rozhodčí posoudil chybu obrany jako nedovolenou a Sirovátka z penalty snížil na rozdíl jediného gólu. I když se hrálo za neustálé převahy Spořic, na stavu 2:1 se do poločasu už nic nezměnilo.


Hned po rozehrání druhé půle domácí předvedli pěknou fotbalovou akci a po ose Nádeník - Vašina - Bohátka se míč dostal zpět k Vašinovi, který parádní akci zakončil přesně k tyči - 3:1.


Další změnu skóre přinesla 52. minuta. Domácí Bašek se v ní prokličkoval až před duchcovského brankáře a bez problémů poslal míč za bezmocného Velička.


Fotbalisté Spořic se neustále hnali do útočení, ale jejich další akce už zůstaly nevyužity. Vaňkát s Vašinou by mohli vyprávět…
V 74. minutě se hosté dostali až do spořického pokutového území a Giňa snížil na 4:2. Tentýž hráč se pak dostal do šance na vstřelení kontaktního gólu, ale nebezpečí odvážně zažehnal Pomajzl. Stav 4:2 tak vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího.


1. FC Spořice - FK Duchcov 4:2 (2:1)


Branky: 18. Vašina, 22. Mašl, 47. Bohátka, 52. Bašek - 35. Sirovátka z penalty, 74. Giňa. Rozhodčí: Habada, Sejkora, Mareš. Žluté karty 3:1. Diváků: 150.


Spořice: Poloprudský - Micák, Ferenčík (86. Kubík), Svoboda, Nádeník, Pomajzl (65. Vaňkát), Slowik (83. Vlček), Bašek, Mašl, Vašina, Bohátka. Trenér: Pavlov.