V desátém kole fotbalové divize potřeboval FC Chomutov po porážce v Novém Boru doma bodovat, hostil béčko Baníku Sokolov.

Domácí nastoupili kvůli několika zraněním ve značně zkombinované sestavě, ale od začátku předváděli útočný fotbal, který jim hned ve třetí minutě přinesl úvodní gól! Rychlou akci přesně zakončil Sedlák - 1:0.
 
Na mokrém terénu si hráči museli zvykat na jiné odskoky míče, ale domácí fotbalisté si s tím poradili. Už v desáté minutě totiž podnikli další rychlý útok po pravé straně, který střelou po zemi zakončil chomutovský kapitán Doksanský - 2:0!
Hosté se snažili vyrovnat se domácím, ale při rozehrávkách často ztráceli míče, Gajdoš v ojedinělé šanci na Zaťka nevyzrál. To bylo ze strany hostů v prvním poločase vše, tedy až na 44. minutu, kdy byl po nesmyslném nakopnutí bez míče vyloučen sokolovský Jón.
Také druhá část hry probíhala v režii chomutovského týmu. Sokolovského gólmana protáhly střely Sedláka, Eiselta a Jančárka.
Po sérii několika rohových kopů se v 69. minutě dostal míč na kopačku Šebka a tento zkušený domácí hráč parádní střelou poslal míč za Dvořákova záda potřetí - 3:0.
 
O šest minut později přišla další rychlá akce domácích a nacentrovaný míč do šestnáctky šikovnou tečí poslal do sítě Ilavskij.
Blízko k páté trefě byl chomutovský Strouhal, ale s jeho dělovkou si sokolovský brankář poradil.
Branky: 3. Sedlák, 10. Doksanský, 69. Šebek, 75. Ilavskij. Rozhodčí: Blaschke, Jelínek, Šimek. Žluté karty 1:2. Červené karty 0:1 (44. Jón). Diváků: 250.
 
Zaťko - Vait, Hyneš, Hranička, Jančárek - Šebek (78. Dolejška), Eiselt, Haviar (68. Pelikán), Strouhal - Sedlák (60. Ilavskij), Doksanský. Trenér: Tomáš Heřman.
 
Ohlasy po utkání:
“Potřebovali jsme zapomenout na nešťastnou prohru v Novém Boru. Hráči se do soupeře pustili a dali rychlou branku, která pomohla k lepšímu výkonu. Kromě gólů jsme měli ještě řadu dalších šancí, brankář hostů jen stěží vyrážel na rohové kopy. S výkonem i celkovou hrou jsem spokojen,“ řekl po zápase spokojený chomutovský kouč Tomáš Heřman.
 
Chomutovský Alois Šebek, který se po několika letech vrátil do dresu FC Chomutov vstřelil svůj první gól v sezoně. V rodině Šebků se tak mohlo slavit, protože i jeho syn Rostislav, hrající za přípravku FC Chomutov, skóroval v Perštejně při pětibrankovém vítězství.