Bezbrankový výsledek znamená, že hosty už ani teoreticky nikdo nemůže dostihnout. Tuto skupinu vyhráli, musí ale čekat, zda jejich áčko udrží divizi, pokud udrží, tak Litvínov B by od podzimu hrál v krajském přeboru.


Utkání začalo slibně pro hosty. Ve třetí minutě dokázal jen s vypětím všech sil brankář Sabadoš ve skrumáži těl vyboxovat nebezpečí pryč. Hned vzápětí musel ještě čelit přesné střele Pošusty.


Následoval sice protiútok LoKo a jejich největší poločasová šance, ale Kopta jen orazítkoval tyč. V dalším čase se většina fotbalových soubojů odehrávala uprostřed hřiště a končila před šestnáctkami obou brankářů.


V 51. minutě to mohl změnit domácí Welzl, ale hlavičkoval nad břevno. Přesněji po chvíli mířil litvínovský Pošusta, ale Sabadoš si s jeho střelou poradil. Domácí si kolem 70. minuty vytvořili tlak, odražený míč z přímého kopu se dostal k volnému Klofátovi, ten však jako jeho kolegové před ním pálil vedle tyče.


Ještě v 90. minutě Litvínov zahrozil Semencem, který poslal míč pod břevno, naštěstí pro domácí si Sabadoš prostor pohlídal a zápas skončil spravedlivou remízou.


AFK LoKo B – FK Litvínov B
0:0


„Bylo to vyrovnané utkání, a to i na šance. Je ale faktem, že jich bylo na obou stranách hodně málo,“ řekl litvínovský trenér Julius Haviar.
„Hosté v soutěži jednoznačně kralují. Uhrát proti nim dobrý výsledek není snadné a my jsme to dokázali s pěti dorostenci v sestavě. Fotbalové krásy mnoho nebylo, ale určitě to byly dobré zkušenosti,“ zhodnotil zápas trenér Čestmír Řehák.


Rozhodčí: Harenčák - Zvonař, Urban. ŽK: 1/2. Diváci: 100. Sestava domácích: Sabadoš – Hvozda, Richter, Hrubý, Kubík, Naďal (61. Klofát), Kopta, Hajný, Kubánek, Welzl, Falc (72. Burda V., 91. Burda O.)