Krajský přebor
Jedenácté kolo přineslo několik takových překvapení několik. Chomutovský AFK LoKo měl ve dvanáctém Střekově vyhrát. Neproměnil ale ani jednu gólovou šanci a proto zaslouženě prohrál 0:2.
Kadaňský Tatran si byl jistý vítězstvím nad Oldřichovem, ten ale prohraný zápas dokázal zremizovat.
Remízový výpadek doma zaznamenal i vedoucí Děčín, takže na čele tabulky bodová propast nevznikla.
Během tohoto víkendu LoKo doma hostí Štětí, Tatran musí do Roudnice.
 
1. A třída
Lekci bojovnosti a produktivity viděli diváci v Březně, kde devátí domácí přehráli druhé Spořice 4:2. Další derby se hrálo na Březenecké, kde Ervěnice vedly nad béčkem AFK LoKo, zápas nakonec skončil 1:1.
Ve víkendovém kole se bude bude hrát derby Spořice - Ervěnice, na LoKo B čeká vedoucí Litvínov. Březno hraje opět doma, přivítá Slovan Jirkov. Bodové odstupy jsou minimální, zamíchat pořadím může každý.
 
1. B třída
Také v této soutěži se tabulka měnila. Postaral se o to i kadaňský SKP, který doma uštědřil nečkanou lekci Lounům (3:1). A protože vyhrál i odložené utkání s Mezibořím, může být spokojený - je pátý a nyní jede do posledních Obrnic.
Březenecké zklamali střelci, na poslední sedmibodové trio má Baník jen dvoubodový náskok a čeká jej zápas v Souši.
Na třetím místě jsou stále Černovice, jejich nováčkovský elán odneslo Meziboří (4:0), Klášterec prohrál v Žatci rozdílem třídy, na klášterecký B tým v okresním přeboru začíná chodit více fanoušků než na celek, který hrál krajský přebor a ještě loni 1. A třídu.
Další nováček ze Strupčic doma podlehl Bečovu, přesto si drží pěkné šesté místo.