Divize


Česká Lípa postupuje za svým postupovým cílem a stále si udržuje první místo divizní tabulky. Českolipští vyhráli v Chomutově 2:0 díky dvěma trefám Opočenského a díky tomu, že Jirny pouze remizovaly v Českém Brodě, vede Česká Lípa o tři body. Rozhodující bude zřejmě zápas posledního třicátého kola, v němž Lípa doma přivítá právě Jirny. Na podzim Jirny na svém domácím trávníku vyhrály 2:0.
V pásmu sestupu jsou stále týmy Chodova, Blšan, Toužimi a Nového Boru.


Krajský přebor


Tato soutěž už zná svého postupujícího, je jím oddíl SK StapTratec Vilémov. Dramatičtější situace je na druhém konci tabulky, jistotu záchrany nemá béčko Litvínova s Oldřichovem.


Okresní derby LoKo Chomutov - Tatran Kadaň skončilo lépe pro hosty, kteří byli bojovnější, vyhráli 2:1.
Chomutov je v tabulce na třetím místě tabulky, Kadaň s dvoubodovým odstupem na šestém.


1. A třída


Vedoucí Louny ztratily body doma s Dobroměřicemi za remízu 1:1. Ty vedly, domácí dokázali alespoň snížit po dvou červených kartách pro hosty.


Spořice vyhrály v Kopistech 2:0, ale na postup už nedosáhnou.

Na první místo se vrátil Horní Jiřetín, který vyhrál v Ervěnicích 5:1.


Březno ukázalo, jak se hraje jednoduchá a účelná kopaná na hřišti soupeře a z Duchcova přivezli tři body za výhru 3:0.


Poslední Jirkov hraje v klidu a je už dávno smířený se sestupem. Dokázal ale zabojovat, doma remizoval s Postoloprty 2:2.


1. B třída


Souboj o první místo stále pokračuje. Klášterec v místním derby bojoval s Březeneckou a přestože se hosté dlouho drželi a bojovali o každý míč, domácí Klášterec vyhrál těsně 1:0. Stále tak vede o tři body před Strupčicemi. Ty zvítězily v Lenešicích hokejovým výsledkem 8:1.


Málkov si prohrou v Černovicích 2:4 podepsal sestupový ortel a o návrat do krajských soutěží bude muset bojovat minimálně jednu sezonu v okresním přeboru. Z toho jej v 1. B třídě nahradí Údlice. Z lounského okresního přeboru postupují Kryry.