Domácí fotbalisté své diváky nezklamali a hráli naplno. Jako první vyzkoušel kopistského brankáře Botlíka Špicar, po něm to zkoušeli Schoř, Vaňkát i Mašl, ale skóre se měnilo až po půl hodině hry, kdy hosté faulovali, rozhodčí nařídil pokutový kop a ten proměnil Schoř.


Tlak domácího týmu pokračoval a pět minut před koncem druhé půle Vlček z těžkého úhlu prostřelil Botlíka podruhé.


Hosté se nevzdávali a ještě do přestávky si vytvořili tři nadějné šance, ale Kropáč jejich střely zlikvidoval.


Ve druhém půli hosté přežili úvodní nápor domácích a pak si začali vytvářet řadu šancí. Naštěstí pro Spořice v padesáté minutě zvyšoval na tříbrankový rozdíl Schoř.


Hned chvíli poté se hosté konečně dočkali snížení po trefě Hegra a Spořice najednou nevěděly kam dřív skočit. Nápor hostů trval až do 71. minuty, kdy hlavní rozhodčí vylouil Vasovčáka.


Domácí pak mohli své vedení ještě navýšit, na druhé straně se ještě museli ubránit několika útokům hráčům Kopist, na výsledku 3:1 se ale už nic nezměnilo.


1. FC Spořice – SK Kopisty
3:1 (2:0)


Branky: 31. z penalty a 50. Schoř, 40. Vlček – 56. Hegr. Rozhodčí: Cvachoušek, Suchánek, Meder. Žluté karty 1:4. Červené karty 0:1. Diváků: 80.


Spořice: Kropáč – Petr Svoboda (87. Pernekr), Ferenčík, Holub, Rezek – Mašl, Vlček, Pavel Svoboda (66. Sukovatý), Vaňkát – Špicar (55. Kalaš), Schoř.

Trenér: V. Svoboda.