Hráči Meziboří vyzkoušeli Kropáče v brance hostů až po osmnácti minutách hry, ale to bylo z jejich strany vše.
Běžela dvacátá minuta a skóre se poprvé měnilo, když hosté rozehráli rychlou akci a tu střelou po zemi k tyči přesně zakončil Sukovatý. Do další nebezpečné akce se dostal Kovácz, uspěl ale až o chvilku později opět Sukovatý, který po trestném kopu Svobody poslal hlavou míč na domácí branku a ten skončil s přispěním obránce podruhé v síti Meziboří - 0:2.
Do konce poločasu se ještě pěknou střelou prezentoval spořický Vlček, vše v posledních fázích první půle završil Bouček, který dostal přesnou přihrávku od Micáka a hosté tak do šaten odcházeli s tříbrankovým vedením.
Ve druhé polovině utkání hosté kontrolovali hru, rozehrávali do celé šířky hřiště. Šance si postupně vytvářeli Vašina, Ferenčík, zahrávalo se i několik rohů, ale bez efektu.
Spořičtí fotbalisté byli jasnými králi na hřišti, domácí mužstvo mohlo děkovat jen vychýlené střelecké mušce hostů. Ti si ale vše vynahradili v posledních deseti minutách.
V osmdesáté totiž využil Bouček chybu domácího týmu a přidal čtvrtý gól, o pět minut později přihrál Bouček přesně Schönovi, který rozvlnil síť popáté. Brankový účet pak završila 88. minuta, v níž Svoboda našel volného Boučka a ten vstřelil šestou branku.
“Brzo jsme se dali dohromady a pak důsledným pokrytím hráčů a rychlým rozehráním se nám podařilo vstřelit branky. Zatím nám jarní část vychází dobře. Obdrželi jsme jednu branku a celkem jich dali šestnáct, což je dobrá bilance,“ říká k zápasu spořický trenér Vlastimil Svoboda.

Meziboří - Spořice 0:6 (0:3).

 

Branky: Bouček 3, Sukovatý 2, Schön. Rozhodčí: Hoffmann, Cvachoušek, Kořan. ŽK 1:2. Diváků: 60.

 

Spořice: Kropáč - Sukovatý (80. Klíma), Micák, P. Svoboda, Pavlov (48. Folbrecht) - Kovácz, Vlček, Ferenčík, Vašina - Andres (70. Schön), Bouček.