O bojovné utkání se skutečně zasloužily oba celky, o branku bylo přece jen lepší domácí béčko. Předvedlo kompaktní výkon, od brankáře až po útočníky. V tabulce je třetí, těsně za Spořicemi.
Do utkání vstoupil lépe Jiřetín. Vynutil si tlak, který musela LoKo pečlivě hlídat. Ve 3.min. dostal Kos přihrávku do vápna, ale než ji zpracoval, bylo po šanci. Po chvíli ještě zkusil přízemní střelu, nevyšlo to, stejně jako Kovalíkovi v 9. minutě. Pak už i oni museli myslet na pečlivou obranu. Jejich rychlý útok po levé straně sice přerušil ofsajt, hned na to Kopta další únik proměnil jen v rohový kop. To už domácí ve správném tempu převzali iniciativu, brankář Šubert byl ale spolehlivý. Překvapila ho jenom střela Welzla, kterou obrana tečovala do jeho protipohybu. Naštěstí se do branky nevešla.
Jiřetín se ocitnul ve 23. minutě v superšanci, kdy Březina uvolnil Vránu. Jeho střelu stihnul Hanuš tečovat do pole a obrana se štěstím míč uklidila do bezpečí. Poločas tak rozhodnul mladý Mareš, který zůstal ve vápně hostí neobsazený a míč postrčil k tyči. Následné pokusy Žďánského a Kubeše byly taky gólové, skóre však zůstalo 1:0.


Ve druhém poločase LoKo dlouho nepustila soupeře do vážnější akce. Ti museli zkoušet centry do pokutového území, kde ve vzduchu kralovali Welzl s Moravcem. A tak se Jiřetín dočkal příležitosti až v 62. minutě, kdy Filo pálil těsně vedle pravé tyče. Následovala příležitost Březiny, u míče byl však dřív Hanuš.
Pak přišly šance domácích, kdy Bernt neprostřelil obranu a několikrát se od rohového praporku marně probíjel do vápna. Bomba Kubánka z úhlu přinesla rohový kop.


Hosté hráli už vabank, zajímavé momenty byly na obou stranách. Hanuš skvěle zrušil akci Kešnera, pak si závěr pohlídali domácí. Tichý mířil znovu až za zadní tyč. Jiřetínští fotbalisté se přes kvalitní výkon už do vážnější akce nedostali.
„Jiřetín je ambiciózní soupeř, proti kterému se musí hrát celou dobu naplno. Výsledek byl otevřený až do posledních minut. Nepodařilo se nám vsítit pojistku, jsme rádi, že jsme po dobrém výkonu všech zaslouženě vyhráli,“ řekl po utkání domácí trenér Čestmír Řehák.


AFK LoKo Chomutov B – Sokol Horní Jiřetín 1:0 (1:0).


Branka: Mareš. Rozhodčí: Mecl, Materna, Matějka. Žluté karty 1:2. Jiřetínský trenér Růžek byl vykázan z lavičky. Diváků: 150.


Chomutov: Hanuš - Hrubý, Moravec, Welzl,Hvozda, Mareš, Žďánský, Tichý, Kopta, Kubeš, Sojčík, střídali Richter, Bernt, Kubánek.