Už v šesté minutě se do pokutuového území probojoval Nádeník, kterého brozanský brankář zfauloval a rozhodčí nařídil penaltu. K ní se postavil Poustka a pohodlně ji proměnil.
O čtyři minuty později se Nádeník do pokutového území hostů probojoval podruhé a jeho střela pod břevno znamenala vedení 2:0.
Poté se osmělili i hosté, nebezpečnou hlavičkou vystrašil brankáře Turánka Krejza. Domácí gólman se pak musel ještě několikrát natahovat po střelách hostů, ale čisté konto udržel.
V šestnácté minutě založili domácí další pohlednou akci, na jejímž konci byly „nůžky“ Poustky, míč letěl těsně nad. Do další velké šance se dostal Šimoníček, tutovku však spálil.
Po šancích na obou stranách přišel ve 42. minutě pro Kadaň hodně nepříjemný moment. Rozhodčí Vitner totiž po druhé žluté kartě vyloučil domácího Zapského a hosté přesilovku hned po dvou minutách využili Horou – 2:1.
Druhý poločas zahájili náporem hosté, oslabení domácí ale srdnatě ze všech sil bojovali.
Hosté tlačili, získávali rohové kopy, ale kadaňskou obranu s Turánkem v čele překonat nedokázali.
Osamělý Poustka na hrotu několikrát prohnal brozanské stopery, jednou jeho střela skončila na tyči! To mohl být rozhodující gól, další mohl přidat Šimoníček, ale také nemířil přesně.
Díky obětavé bojovnosti ale kadaňský Tatran nakonec vítězství zaslouženě udržel.


FK Tatran Kadaň – Sokol Brozany 2:1 (2:1).


Branky: 6. z penalty Poustka, 10. Nádeník – 44. Hora. Rozhodčí: Vitner, Urban, Živnůstka. ZK 5:4. ČK 1:0 (42. Zapský). Diváků: 150.
Kadaň: Turánek – Čibenka, Křivda, Šabík, Zapský – Šulta, Šimoníček, Nádeník, Heligr (50. Štádlík) – Poustka, Črep. Trenér: Jebavý.