Obě mužstva od začátku preferovala útočný fotbal a od začátku si oba kolektivy vytvářely řadu brankových situací, ale bohužel bez gólů.
Až přišla 28. minuta a hosté se po rohovém kopu ujali vedení. Jirkovští fotbalisté ale zvýšili obrátky a už o dvě minuty později srovnali z nařízené penalty za ruku Ambroz.
Do konce prvního poločasu mohli fotbalisté obou celků brankový účet ještě navýšit, ale po pětačtyřiceti minutách platil nerozhodný stav 1:1.
Ve druhé polovině se pokračovalo v útočném fotbale, domácí hráči okolo 65. minuty vstřelili dva góly, ale ani jeden z nich nebyl pro ofsajd uznán.
V 75. minutě zatáhl míč po levé straně jirkovský Šlajchrt a po jeho přihrávce poslal Slovan do vedení Jenč - 2:1. Hosté pak vrhli všechny svoje síly do útoku a domácí měli při některých akcích obrovské štěstí, když černčické střely jen těsně minuly Šeflerovu branku.
Běžela devadesátá minuta a hosté dostali ideální možnost k vyrovnání - za faul v pokutovém území nařídil rozhodčí proti Jirkovu pokutový kop. Gólman Šefler ale míč vyrazil!
Těsně před závěrečným hvizdem se do hry zapojil střídající Friedl, po rychlém protiútoku celého útoku se dostal k míči a nechytatelnou střelou stanovil konečný výsledek na 3:1 pro domácí!

Slovan Jirkov - SK Černčice

3:1 (1:1).

Branky: Ambroz z PK, Jenč, Friedl - Hořčička. Rozhodčí: Cébe. ŽK 5:0. Diváků: 100.

Jirkov: Šefler - Babka, Kašpárek, Halbig, Klier - Jenč, Senft, Ambroz, J. Národa - Kučera, Šlajchrt. Střídali: Lehnert, Friedl. Trenér: Gutwirth.