Baník Březenecká
Začátek zápasu Březenecké vyšel. Běžela teprve čtvrtá minuta, když po pravém křídle unikl Farář a jeho centr proměnil Váňa ve vedení. Přes snahu Havraně vyrovnat vedení Baníku vydrželo a mohlo i narůst. V nejhezčí akci zápasu Váňa přešel přes tři protihráče, přehodil si i vyběhnutého brankáře, ale asi ho to samotného natolik překvapilo, že střela těsně minula tyč.


Chuť do hry vydržela Baníku také ve druhém poločase, přestože Havraň v 63. minutě potrestala jeho chybu v obraně. Vedení mohl opět na stranu Baníku vrátit Ringler, ale místo přihrávky volil střelu a bylo po šanci.


Gól Ringler vstřelil až v 84. minutě, ale rozhodčí jej po debatě neuznal. Jako vítězná tak platila až trefa Váni z poslední minuty utkání.


Baník Březenecká - FK Kulaci Havraň 2:1 (1:0)
Branky: M. Váňa 2 - Ferenc.
Baník: Novotný - Klíma, Husinecký, Nezbeda, Marek - Ringler, Recman, Hříbal, Opelt - Farář, Váňa. Střídali: Črep, Horvát, Kombrza, Virág.


AFK LoKo Chomutov
Chomutovský AFK LoKo sehrál na soušském turnaji během tří dnů dvě utkání. V dohrávce porazil blšanský dorost 4:0 (o všechny góly se postaral Kubánek!), poté nastoupil proti Ledvicím.


Od nich dost nečekaně utrpěli Chomutovští porážku. Ledvičtí hráči byli už v první poločase nebezpeční a gólman Patrovský musel několikrát zachraňovat. Chomutov předvedl několik brejků v podání Hodase a Dobiáše, jenže bez efektu.


Po bezbrankovém poločase otevřely Ledvice skóre z penalty, na 1:1 chvíli poté ze stejné situace srovnal Campr.


Chomutovští fotbalisté hráli viditelně svižněji a soupeře tlačili. Možnosti ke skórování měli Tichý s Hodasem, ale místo toho dva ztracené míče uprostřed pole dostaly do vedení Ledvice. Těm vyšly přímočaré útoky do otevřené obrany a tak se zrodila nečekaná porážka AFK LoKo.


“Podobný zápas znají hráči i z krajského přeboru. Snažíme se jim vysvětlit, že při útočení se nemůže laxně rozehrávat. Jasná herní převaha přijde nazmar. To se stalo i v tomto zápase,“ řekl po utkání chomutovský kouč Čestmír Řehák.


AFK LoKo Chomutov - SK
Viktoria Ledvice 1:3 (0:0)
Branky: Campr z penalty - Ptáčník 2, Ištok.


Chomutov: Patrovský (Sabadoš) - Hvozda, Šlehofer, Žďánský, Mareš - Hodas, Dobiáš, Hajný, Campr - Jarolím, Kubánek. Střídali: Hrubý, Tichý, Sojčík.