O vítězi utkání nebylo od začátku pochyb. Domácí trenér Fišer poslal na hrot útoku Campra a ukázalo se, že to byl dobrý tah.


Ke klidu domácích přispěl ve dvanácté minutě vedoucí gól, na který přihrál Camprovi Kubánek. Hostující obrana se zálohou byla hodně přetížená, přihrávky domácích na jeden dotek jim dělaly starosti. Soběchlebský gólman Zeman byl chvílemi v jednom ohni a měl štěstí, že dobrá polovina šancí šla těsně vedle jeho tyčí.


Tlak domácích přinesl ve 38. minutě penaltu, z níž Cejthamr zvýšil na 2:0. Do poločasu mohli skórovat ještě Campr s Kubánkem, pokaždé chybělo jen málo. Hosté dokázali zazlobit pouze dvakrát, k přesnému zakončení je ale obrana LoKo nepustila.


Spokojení diváci čekali ve druhé části další brankový příděl a hned po pár minutách nabídl Žďánský míč Dobiášovi a ten zvyšoval na 3:0.


Hrálo se skoro pořád na polovině Soběchleb, které se dopředu dostávaly jen hodně vzácně. Hosté tak mohli být jen rádi, že Chomutovští už do jejich sítě víc nepřidali, přestože k tomu měli dost příležitostí.


“Myslím, že to bylo vydařené utkání. Všechny naše šance se proměnit nedají, ale aspoň dvakrát to tam ještě mohlo spadnout. Možností na to bylo až dost,“ řekl po utkání domácí trenér Lukáš Fišer.


AFK LoKo Chomutov -
TJ Soběchleby 3:0 (2:0)


Branky: Campr, Cejthamr z penalty, Dobiáš. Rozhodčí: Hlinka, Šťastný, Šefčík. Žluté karty 1:1. Červené karty 0:1. Diváků: 120.
Chomutov: Sabadoš - Tichý, Šlehofer, Hodas, Cejthamr, Campr, Žďánský, Zelinka, Kubánek, Dobiáš, Marek.