Hned v úvodu se do dobré šance dostal domácí Kubánek, ale míč mu nesedl a vysoko přestřelil. Tentýž hráč se o chvíli později dostal i do další šance, na roudnického brankáře Štrupla však opět nevyzrál.
Hosté se poprvé dostali na dostřel domácí branky v patnácté minutě, kdy Sabadošovu branku přestřelil Kala. Stejně dopadl i na druhé straně Šebek, jehož trestný kop skončil rovněž nad. Chomutovský kapitán Cejthamr mířil z dalšího trestňáku přesněji, ale skóre se stále neměnilo.
Postupem času se hrálo hodně do šířky a střel na branku tak ubývalo. Těsně před koncem poločasu neuspěl z trestného kopu Šebek a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.
Ve druhé polovině hry byli aktivnější domácí hráči. Roudnického gólmana prověřili Šebek s Kubánkem, Sabadoš čelil střele Kaly.
Mezi šedesátou a osmdesátou minutou mohli Chomutovští rozhodnout, Vávra, Kubánek i Čonka se však do sítě netrefili.
V osmdesáté minutě se do největší šance v utkání dostal roudnický Hubáček, proti němuž se vyznamenal gólman Sabadoš. Z domácího mužstva ještě zahrozil Jarolím a zápas už se pomalu chýlil ke konci.
V devadesáté minutě ale fauloval jeden z hostů a rozhodčí nařídil trestný kop. K němu se postavil Šebek a i když to bylo daleko od branky poslal míč na roudnickou branku. Míč letěl, nikdo jen netečoval a ten překvapivě skončil až v síti - 1:0!
Ve zbývající minutě už se nic nestalo a šťastné tři body tak zůstaly v Chomutově.

 

AFK LoKo Chomutov - SK Roudnice nad Labem 1:0 (0:0)


Branka: 90. Šebek. Rozhodčí: Oborník, Sejkora, Šefčík. Žluté karty 1:2. Diváků: 200.
Chomutov: Sabadoš - Čonka, Šlehofer, Šebek, Cejthamr, Campr (46. Kostka), Žďánský, Král, Kubánek (83. Kubík), Vávra (75. Jarolím), Hrubý. Trenéři: Řehák, Cejthamr.