Krajský přebor


Ve dvacátém kole naplno zabodoval Tatran Kadaň i LoKo Chomutov. Na posun v tabulce to ale nestačilo, vedoucí Děčín s Roudnicí jedou bez chyb a ani Vilémov zbytečně neztrácí.


Kadaň se v Litoměřicích do domácích pořádně opřela, Sachar s Poustkou zařídili už do poločasu vedení 2:0. Zápas nakonec skončil 3:1. Zisk 41 bodů stačí Kadani zatím na čtvrté místo.


Pátý je Chomutov, ale s desetibodovým odstupem. V širším středu tabulky může každá chyba pořádně zamíchat pořadím a právě zápas sousedů v tabuluce čeká na Chomutov tento víkend, doma přivítá Oldřichov. Kadaň doma hostí silný Vilémov.


1. A třída


Kromě vedoucího Litvínova B se začíná tabulka pořádně zamotávat. Druhým Spořicím se přestalo dařit od té doby, co Schoř odešel zachraňovat v krajském přeboru Souš. Na druhé Spořice se bodově dotáhl Horní Jiřetín.


Béčko LoKo Chomutov si drží osmou pozici, trojice před ním má čtyřbodový náskok. Doma ale zaváhalo remízou se Slovanem Jirkov, který je předposlední. Nyní hraje LoKo B v Dobroměřicích, Slovan si to v derby rozdá s Ervěnicemi. Ty doma těsně porazily Březno. To ztrácí na LoKo B tři body a doma bude odolávat náporu vedoucího Litvínova.


1. B třída


Tato soutěž je asi nejdramatičtější. Snad vyjma čela tabulky, na kterém jsou Postolopry (38 bodů) a Strupčice (31). Hned dalších devět celků je totiž více či méně ohroženo sestupem, poslední je Klášterec.


Strupčice pokračují ve sbírání bodů, teď to měly hodně těžké v derby s Černovicemi, které porazily 3:1. Černovice jsou nyní páté. V tabulce se pokusí dostat výš po víkendovém zápase v Žatci. Mohou jim pomoci právě Strupčice, kdyby vyhrály na hřišti třetí Havraně.


Březenecká se doma neúspěšně pokoušela remizovat s vedoucími Postoloprty, důležité pro ni teď bude derby s SKP Kadaň. Kdo prohraje, bude nebezpečně blízko sestupovým celkům.


Poslední je Klášterec, který ale v jarních třech kolech vybojoval pět bodů. To je pouze o dva méně než ze všech třinácti podzimních zápasů! I to je signál, že boj o udržení nevzdal. Teď v Postoloprtech ale mnoho šancí nemá.