Naši zástupci- Tatran Kadaň a AFK LoKo mohou být spokojeni. Mají plný bodový zisk, Kadaň i velmi pěkné skóre 8:2. Ta nyní pojede do Štětí (zatím 1 bod) a měla by tam uspět. V Proboštově zvítězila až v samém závěru, to ale v žádné tabulce není poznat a fanoušci jí věří.
To stejné platí o Chomutovské LoKo. S Neštěmicemi to bylo těžké, ale úspěšné utkání. Soupeř patří do skupiny favoritů. Příští kolo hraje AFK v Soběchlebech, které jsou bez bodu (skóre 2:11). To ovšem může hezky klamat, nikdo přece nechce jen prohrávat.
Stejně jako naše dva týmy má 6 borů také Roudnice, favorizovaný Děčín a nováček Oldřichov.


1.A třída měla na pořadu první kolo, ve kterém pět našich celků získalo celkem osm bodů. Nebodoval jen nováček Spořice v Kopistech, když nejméně bod měl na dosah. Kiks v obraně otočil vedení nakonec v porážku. Teď mají doma Tuchořice které bodovaly v Dobroměřicích (2:0). V Březně se čekal tuhý boj s A-týmem Loun. Jejich hráči by rádi nakoukli v příštím ročníku do krajského přeboru.
V Březně chtěli tři body, byli však rádi, že poločasových 2:2 vydrželo až do konce utkání. Od domácích to je pěkný výsledek. Musí nyní na Březeneckou a LoKo B je letos silný tým. V Domoušicích sebral soupeři všechny body. Přitom domácí hráli loni Krajský přebor. LoKo má celek složený jak ze zkušených hráčů, tak i mladíků. V Chomutově na Březenecké se bude na co dívat.


Slovan Jirkov doma plichtil s Hor. Jiřetínem, teď bude zkoušet překvapit v Lounech. VČSA Ervěnice si v Černčicích počínali suverénně, trefili se celkem pětkrát a nyní čekají na Domoušice. Ty jsou zdravě namíchnuty. V utkání bude asi platit, že kdo první inkasuje, zůstane poražený. Domácí fanoušci jistě poženou VČSA do útoku.


1.B třída zažila hned v prvním kole také překvapení, když Klášterec v Bečově nenašel recept na vítězství. Dal dvě branky, jenže čtyři dostal a doma o víkendu má dalšího favorita z Loun. Ti doma hubeně a i se štěstím porazili Baník Březeneckou, ale každý zápas je úplně jiný. Březenecká u nich odvedla velmi dobrou práci a Na Obrnice si doma věří. Regionální derby SKP Kadaň se Strupčicemi skončilo remízou 1:1. Strupčice i druhý zápas hrají venku v Souši, která podlehla vysoko Meziboří (1:4). SKP Kadaň bude hrát s Černovicemi, ktré jako nováček soutěže překvapily remízou 1:1 v Podbořanech.