První příležitost měli Chomutovští již v v šesté minutě. Balón z přímého kopu poslal Tomáš Česlák přesně na hlavu teplického Jana Hoška, hlavička urostlého obránce ale skončila těsně nad břevnem domácí branky. V další příležitosti měl prsty opět Tomáš Česlák, kterého uvolnil další teplický hráč Eugen Salami. Střela chomutovského záložníka skončila nakonec v náručí brankáře Sňozíka. K jediné velké šanci prvního poločasu a zápasu se dostali domácí ve 20. minutě. Přímý kop se snesl na kopačku Nováka, který sklepl na Karla Krejčího, jenže ten vysoko přestřelil branku Radka Zaťka.

Ve druhém poločase pokračovala herní převaha Chomutova. V 55. minutě Eugene Salami prokličkoval až do vápna Štěchovických a jeho střelu zastavil poslední obránce domácích Hudec. Další šance chomutovských fotbalistů pak přišly v závěru utkání. Nejdříve prošel přes několik protihráčů Tomáš Česlák, ale jeho střela šla těsně vedle domácí brány. V samém závěru se neujala ani hlavička Libora Tafata a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou. „Ve Štěchovicích jsme ztratili dva body. Lépe jsme se pohybovali než domácí, byli jsme i lepší na míči. Nehraje se ale na převahu, hraje se na góly. A žádnou branku jsme nedali," zhodnotil utkání Robert Vágner.

Další zápas ČFL odehrají chomutovští fotbalisté hned ve středu 14. května, kdy se utkají od 17:00 hodin na hřišti soupeře se zachraňujícím se týmem SK Zápy.

FK TJ Štěchovice - FC Chomutov 0 : 0

ŽK: 39. Müller, 45. Busta (Štěch.). Rozhodčí: Váňa - Matějíček, Machýček. Diváci: 150.

FC Chomutov: Zaťko - Vait, Hyneš, Hošek, Hruška - Kwame - Doksanský (80. Strada), Česlák, Tafat, Pikl - Salami (72. Szmek)