Už v prvním poločase padlo šest branek, domácí se dostali do vedení 4:0 a až pak se k slovu dostali i hosté. Brankostroj Spořic odstartoval Petr Ilavskij, který se trefil po hezké akci domácích. Na rozdíl dvou gólů zvyšoval z pokutového kopu Jiří Kubík a o další tři minuty to bylo již 3:0, když branku vstřelil po přihrávce Ilavského bývalý ligový hráč Jiří Kvítek. Do poločasu se mezi střelce zapsal opět Jiří Kubík, když se dobře orientoval v pokutovém území a přízemní střelou skóroval. Hosté se nevzdávali ani za nepříznivého stavu a snažili se stav zkorigovat. To se jim nakonec vyplatilo, když nejdřív po pěkné kombinaci snížili na 4:1 a ještě do poločasu se jim podařilo upravit stav na dvoubrankový rozdíl.

I v druhém poločase pokračoval střelecký koncert. Domácí opět v rozmezí tří minut vstřelili dvě branky, když se prosadil střelecky disponovaný Ilavskij a zvyšoval už na 6:2. Hosté sice opět snížili, ale poslední slovo patřilo domácím, když sedmý gól vstřelil Jiří Kvítek a skóre utkání uzavřel střídající Veselý.

Fotbalisté Spořic v jediném utkání nastříleli osm gólů, přitom před zápasem s Osekem vsítili v jedenácti zápasech jenom patnáct branek. Baník Osek naopak neinkasoval příliš často, ve dvanácti utkáních lovil brankář hostí míč ze sítě v osmnácti případech.

Vítězstvím Spořice v tabulce ztrácejí jeden bod na svého soupeře a s dvanácti body jsou na jedenáctém místě 1. A třídy. Poslední podzimní zápas sehrají Spořice opět doma, a to 24. listopadu v 13:30 hodin, kdy je čeká okresní derby s týmem AFK LoKo B.

1. FC Spořice Baník Osek 8:4 (4:2)

Branky: Ilavskij 3, Kubík 2, Kvítek 2, Veselý P. Váňa 2, J. Štika 2

Rozhodčí A. Meder Smerček, Cvachouček žk 4/3 počet diváků 60

Sestava 1. FC Spořice: Maštalíř K. Rezek, Broum, Kubík, Boček Měšťan, Bohátka, Kubálek, Ilavskij Kvítek, Belej, střídali P. Veselý, Filípek, P. Svoboda.