Zápasu určitě nechyběla bojovnost a především na domácím týmu bylo vidět, že chce bodovat a odpoutat se ode dna tabulky. K vítězství je ale třeba střílet góly a to hráčům LoKomotivy zrovna moc nešlo. Ani stoprocentní šance nedokázali domácí přetavit v góly. Přesto se však hrstka věrných domácích fanoušků dočkala. Běžela 19. minuta utkání, když domácí založili pěknou přímočarou akci vedenou středem hřiště. Jako k poslednímu se míč dostal k Josefu Maršálkovi, který nedal gólmanovi Března šanci. To však bylo během prvního poločasu všechno. Přes veškerou snahu už domácí další branku nepřidali.

Rozhodl trestňák

Druhý poločas nabídl vyrovnanou hru. Březno nechtělo odjet bez bodu a tak zvýšilo svou aktivitu. Ani domácí nezůstávali pozadu, ale stále se čekalo na další góly. K malé radosti domácích to byli hosté, kdo se radoval. V 55. minutě se prosadil Ladislav Chlouba a domácí měli o čem přemýšlet. Když se domácí hráči oklepali z vyrovnávacího gólu, začali přebírat iniciativu. Tu korunoval v 68. minutě střelou do břevna Petr Pazderka. Pak se začali opět prosazovat hosté a několikrát zle domácím zatopili. Když už to vypadalo, že se o vítězi rozhodne v penaltovém rozstřelu, zahrávali hosté trestný kop. V 90. minutě se k míči postavil David Heřman a trefil to parádně. Na umístěný míč k tyči domácí gólman Zdeněk Prášil nedosáhl a na stadionu zavládlo hrobové ticho. Po chvíli pak rozhodčí zápas ukončil.

AFK LoKo Chomutov – TJ Sokol Březno 1:2 (1:1)

Branky: 19. Maršálek – 55. Chlouba, 90. Heřman. Rozhodčí: Svoboda – Prokeš, Karpíšek. ŽK: 2/2.Diváci: 30.

AFK LoKo Chomutov: Prášil – Čihák, Votruba L., Votruba R. (46. Što), Soukup, Naďa, Pazderka, Cicu (46.Welzl ), Vodičk, Maršálek (83. Hrubý), Uhlíř.

TJ Sokol Březno: Strejc – Heřman, Urban, Kudláček, Burda, Krutský, Chlouba, Rehák (56. Jamečný), Kudláček P.(84. Kudláček Z.), Deme (46. Starý), Novák (79. Němeček).

Okresní přebor Východ

1             SK Málkov                          18
2             TJ Sokol Místo                    15
3             TJ Sokol Údlice B                15
4             TJ Slavoj Droužkovice         14
5             1. FC Spořice B                  13
6             TJ Sokol Otvice                  13
7             TJ Sokol Březno B              12
8             FC H.V. Vrskmaň                10
9             FK ČECHIE Hrušovany          5
10           AFK LoKo Chomutov             5