Do Kadaně přijel tým Litoměřicka a od prvních minut dával najevo, že bez bodů domů odjet nechce. Hosté hýřili pohybem a tlačili se dopředu. Domácí postupem času aktivitu hostů otupili a hru vyrovnali. Když se domácím podařilo dát ve 12. minutě vedoucí gól, vypadalo to, že jsou na dobré cestě za vítězstvím. Hosty však inkasovaný gól nijak nepoznamenal a snažili se co nejdříve vyrovnat. To se jim také po dvanácti minutách podařilo. Do konce poločasu už ale žádný gól nepadl a poločas skončil 1:1.

Ve druhém poločase šlo o to, kdo dokáže strhnout vedení na svou stranu. Nakonec to byli hosté. Na rozhodnutí si ale diváci museli počkat až do 86. minuty, kdy zajistil hostům tři body Vladimír Flégl. V závěrečných minutách se už totiž domácím vyrovnat nepodařilo a se ziskem jedenácti bodů jsou v průběžném pořadí na třináctém místě tabulky. Tým Litoměřicka tak potvrdil roli mírného favorita a vyhřívá se na třetím místě v tabulce.

FK Tatran Kadaň – FK Litoměřicko 1:2 (1:1)

Branky: 12. Petr Sanko – 25. David Šraga, 86 Vladimír Flégl. Rozhodčí: Šefčík, Oborník, Sabo. ŽK: 3/1. Diváci: 50.

FK Tatran Kadaň: Králík Petr – Kocík Martin, Pavlica Jan, Zralík Jakub, Janošík Patrik (89. Havliš Daniel), Karban Vít (68. Čibenka Richard), Hořínek Jiří, Zaržický Miroslav (37. Kiliján Jakub), Sanko Petr, Hlavatý Štěpán, Belej Michal(86. Mader Ondřej).

FK Litoměřicko: Mikoláš Václav – Rapavý Michal, Flégl Vladimír, Marič Matěj, Novotný Miroslav, Frank Filip, Šraga David, Hranička Petr (90. Trekoval Radek), Dura David, Hruška Tomáš, Hnát Jakub.

České holky v Americe. Simona Kubová (uprostřed) s Katie Ledecky a Anikou Apostalon.
Simona Kubová bojovala o body v Americe

Spartak Perštejn doma přivítal Sokol Domoušice a příliš se mu nedařilo. Po nadějném vstupu do zápasu přenechali domácí iniciativu hostům a zápas prohráli.

TJ Spartak Perštejn – TJ Sokol Domoušice 1:3 (1:1)

Domácí šli do vedení, ale pak dovolili hostům vyrovnat. Ve druhém poločase už stříleli jen hosté a odvezli si domů všechny body.