Dordić už ví, jaké to je střílet góly v nejvyšší soutěži, branku za brankou dává i ve druhé lize. V úterý chtěl střílet i na tréninku Varnsdorfu, ale ze střelné zbraně! „Bojan byl po zranění, trenér ho ale nepostavil v poháru na Slovácku, seděl i při následném druholigovém duelu v Táborsku. Na trenéra Holeňáka byl kvůli tomu vulgární, ten ho vyřadil ze sestavy. Dordić ale přišel na trénink, že bude trénovat. Když se ho realizační tým snažil odvést z tréninku pryč, mělo dojít na pěsti i na vytáhnutí nože a výhrůžky střelby," řekl Deníku zdroj, který si nepřál být jmenován.

Sport fotbal I.B třída skupina A Chuderov (modrá) Malšovice
Nechutné! Ukrajinec Tabunchyk byl v Českých Kopistech pod palbou urážek

Pro střelnou zbraň se měl Dordić vydat na ubytovnu. Tuto informaci se ale nepodařilo potvrdit.

Policie nechce ani říct, zda podala podnět k návrhu na uvalení vazby. Kontaktovat se nepodařilo ani děčínský okresní soud. Podle všeho je 28letý srbský fotbalista s bosenským pasem na svobodě a chce hájit svou pravdu.

„Policisté přijali oznámení o napadení na tréninkovém hřišti ve Varnsdorfu. Podle oznámení, v úterý krátce po desáté hodině dopoledne, po předchozí slovní a fyzické roztržce mezi jedním z fotbalistů a trenérem, mělo dojít ze strany hráče k ohrožování trenéra nožem. Přivolaní policisté podezřelého muže na místě zadrželi a následně umístili do policejní cely. Okolnosti celého případu jsou předmětem prověřování. S ohledem na počáteční stadium prověřování a probíhající úkony nemůžeme sdělit bližší informace," uvedla mluvčí děčínské policie Eliška Kubíčková.

Záložník Teplic Tomáš Kučera
Kučera útočí na rasisty i Hradec: Ubohý alibismus. Na Spartě se tohle ztratí

Deník kontaktoval šéfa FK Varnsdorf Vlastimila Gabriela, který byl z celé zprávy rozčarovaný. Vyjadřovat k incidentu se nechtěl, čeká prý na podrobnou zprávu od policie. „Jeho návrat nepřichází v úvahu," odmítl, že by se ještě někdy problémový kanonýr do týmu vrátil.

Slovo problémový je na místě. Přestože je Bojan Dordič v rámci druhé ligy špičkovým hráčem a během léta se spekulovalo o jeho odchodu, žádný skutečný zájemce se ve Varnsdorfu nepřihlásil. Výrazněji měl možnost přestupu sondovat pouze jeden slovenský klub, i jeho zájem nakonec opadl. Jedním z důvodů mohou být i jeho charakterové vlastnosti, podle informací Deníku totiž působí na chod a život kabiny spíše negativně.