„Po prvním poločase jsme si brousili zuby na tři body. V prvních 45 minutách se nabízelo mnoho příležitostí, které kdyby se využily, tak jsme do kabin nemuseli odcházet jen s jednobrankovým vedením. Několikrát jsme na branku soupeře postupovali v přečíslení ať už pět na tři nebo čtyři na dva, ale dotáhnout až do konce se nám to nepovedlo,“ mrzelo trenéra SK Štětí Josefa Jarolíma.

Tomu chyběl především střelec Jiří Vokoun, který je s futsalovou reprezentací na MS v Litvě. "Letos dal už čtyři góly, takže jeho absence byla znát," pokrčil rameny šéf klubu Milan Plíšek.

Fotbalisté Brozan - ilustrační foto.
Brozany konečně udržely čisté konto. Tříbodovou radost zařídil Schettl

Mostecký Baník sprintuje v divizi za naplněním sezonního cíle – postupu do třetí ligy. V sedmém zápase si doma poradil 2:0 s Dobříší a je stále jediným celkem, který nepoznal hořkost porážky. Vévodí divizi B s jednobodovým náskokem na druhé Neratovice.

„Ale nejednalo se o žádný lehký zápas. Nám se podařilo už před přestávkou uklidnit dvěma góly. To nám dalo jistotu do dalších minut a naštěstí to v součtu stačilo na výhru,“ řekl mostecký kouč Petr Johana.

Házenkáři Lovci Lovosice ilustrační
Lovcům nevadila ani Mottlova červená. Další body vezou z Maloměřic

Černý víkend má za sebou FC Chomutov. Ten si odvezl z Kladna jasnou porážku 0:3. A ve městě s vyhlášeným lesoparkem zavládlo rozhořčení…

„Jsem z našeho výkonu zklamaný. Začátek zápasu kluci zaspali a trvalo nám, než jsme se dostali do hry. Bohužel už to bylo 1:0 pro domácí. Musíme změnit přístup a začít se více prát o vítězství,“ vyjádřil se kouč Chomutovských Jan Hyneš.

Louny zdolaly v domácím prostředí Březovou 3:2.

Fotbal, Divize B, 7. kolo:
Slaný - SK Štětí 1:1 (0:1)
Branky: 46. vlastní - 16. Škoda
Rozhodčí: Milner. ŽK: 2:4. Diváci: 200.
Štětí: Vondrka - Čada, Obrtlík, Janovský L., Mencl - Belák (46. Černý), Slanička, Mešič, Polák, Škoda (85. Janovský J.) - Müller (58. Neuman)