Radost a úsměvy na tvářích vykouzlila spolu s dárky v chomutovské nemocnici Krajské zdravotní skupina aktérů z projektu krátkých videí pod názvem Socki na ruby, v čele s hercem Zdeňkem Godlou. Se sladkostmi, tričky a reklamními předměty se dárci nejprve zastavili na tamním dětském a dorostovém oddělení, ale nezůstalo jen u něj.

„Byli jsme za dětmi, rozdali jim naše reklamní předměty a čokolády. Měly radost, i sestřičky, a zbytek jsme rozdali nemocným seniorům na oddělení následné péče. A také venku dělníkům. Moc vám za tu možnost děkujeme,“ zrekapituloval návštěvu chomutovské nemocnice, která potěšila malé i velké pacienty, Zdeněk Godla, který se do povědomí veřejnosti dostal především díky divácky oblíbenému seriálu Most!.

„Takové návštěvy na oddělení, kde musí děti trávit i část svých letních prázdnin, dělají radost. Setkání s panem Godlou a jeho kamarády bylo velmi příjemné. Dárky moc potěšily děti a personál, děkujeme,“ řekla Anna Žižková, vrchní sestra Dětského a dorostového oddělení Krajské zdravotní – Nemocnice Chomutov.

Své poděkování připojila i Lenka Splitková, vrchní sestra oddělení následné péče: „Návštěva pana Godly a jeho přátel zpestřila odpoledne našim pacientům, kteří vítají každou novou událost a zážitek. Děkujeme.“

Krajská zdravotní – Nemocnice Chomutov