Vánoce, vánoce přicházejí… To byla poslední píseň, kterou si dvě stovky veselých lidiček z Chomutova a okolí zazpívaly na včerejší akci Česko zpívá koledy.

Chomutovský deník je pozval na náměstí 1. máje, což bylo jedno ze tří stovek míst v republice, kde si lidé v pohodové atmosféře zazpívali pět nejznámějších koled. V párty stanu na chomutovském náměstí se lidé dobře bavili už od čtyř hodin, většina jich pak vydržela až do šesté, kdy zpívání koled začalo.

Atmosféra byla vpravdě příjemně vánoční, často bylo vidět známé, jak si přejí pěkné svátky, hrají si s dětmi či se na sebe mezi koledami jen tak usmívají. V pátek v Chomutovském deníku se můžete podívat na fotostranu z dalších míst v okrese, kde zpívali také.

K příjemné atmosféře pomohly i dárky od našich partnerů. Dětem jsme rozdaly spoustu sladkostí, které nám věnoval chomutovský hypermarket Globus, dospělí si zase zašli na svařák od Vinných sklepů. Chlebíčky od Lahůdek Osada zmizely úplně, zbyla jen trocha cukroví z Cukrárny Petra (protože ho bylo tolik a tolik!).

Děkujeme, že jste přišli!