Čipová karta do Aquasvěta nabitá na pětistovku. To je šestá cena naší velké soutěže, v rámci které soutěžíme každý týden o jednu cenu. Karta funguje jako elektronická peněženka, takže na ni můžete jít do chomutovského aquaparku kolikrát chcete a třeba i víc lidí, dokud částku nevyčerpáte. Potom si můžete kartu opět nabít.

Čipovou Kartu Aquasvět nabízí společnost Kultura a sport od nového roku. Kromě těchto nabíjecích nabízí také karty s předplaceným kreditem na několik přesně vymezených vstupů. Ta je vhodná pro ty, kteří chodí do aquaparku pravidelně a vždy na stejnou dobu. Kompletní nabídku najdete na webu http://www.kultura-sport.cz/sportovni-zarizeni/aquasvet

Kupon na šestou cenu.

A nezapomeňte, stále se můžete zapojit do soutěže o hlavní cenu, XBOX Kinect. Tu získá ten, kdo během trvání soutěže (od dubna do konce června) pošle nejvíc soutěžních kuponů vystřižených z novin. A nebojte, soutěž už sice měsíc běží, ale prozatimní lídři nejsou nedostižitelní. Na konci května ostatně zveřejníme počty nejaktivnějších, aby se mohla strhnout pořádná vystřihovací bitva! Více o soutěži ZDE.