Přijel cirkus Berosini, který v manéži předvádí smečku vzácných bílých lvů a to pod vedením jediné zástupkyně něžného pohlaví v Evropě. Do města dorazila rodina cirkusového umělce Ferdinanda Berouska. Těšit se kromě lvů můžete na velbloudy, lamy, veselé poníky, opice, kozy, koně, oslíky, psi.

V rámci drezúry lvů se v manéži objeví také nejmladší členka zvěřince cirkusu Berosini, dvouměsíční bílá tygřice Sisi, pro kterou je aktuální sezóna tou úplně první. Pod šapitó nebude chybět ohnivá show a také umění s talíři.

Rodina Berouskových patří mezi nejznámější a nejrozšířenější české cirkusové rody, které provozují cirkusové umění již více než devadesát let. Jedním z pokračovatelů legendárního rodu je Ferdinand Berousek, ředitel cirkusu Berosini, který se po úspěšném zimním angažmá s drezúrou koní v nizozemském zimním cirkusu Martina Hansona opět vrací na sezónní turné do České republiky. Jedná se o novější podnik, jehož historie se píše teprve od roku 2010, ale i za krátkou dobu se rodině Berouskových podařilo vytvořit prosperující a oblíbený rodinný podnik, do kterého se návštěvníci rádi vracejí.

V Chomutově na Kamenném vrchu bude cirkus až do neděle. Dnes a v další všední dny hraje od 17 hodin, v sobotu od 14 a 17 hodin, v neděli pak má derniéru od 11 hodin.

Dospělý člověk zaplatí do lóže za vstupenku 250 korun, děti 150 korun. Do galerie zaplatí dospělí 200 a děti 100 korun. Děti do dvou let mají vstup zdarma.