Na straně žižkovských bylo možno vidět i reprezentanta Zbyňka Mareše, který ve své kariéře nastřílel soupeřům v domácí soutěži už 380 gólů. Na straně chomutovských svoje technické kousky prokazovali hráči jako Patrik Gedeon, Alois Šebek nebo Vojtěch Kubík. Kolem dvoustovky diváků sledovalo v Městské sportovní hale kvalitní utkání, ve kterém se postupně až do pětibrankového vedení dostali chomutovští borci. Skóre zápasu otevřela dvojice Kubík, Gedeon, když právě současný ligový hráč se prezentoval velmi přesnou přihrávkou na první gól. Pak pokračovala ve stejném stylu střídající dvojice Šebek, Zaťko, kdy míč na vstřelení branky tentokráte připravil současný brankář FC. Třetí gól vstřelil po samostatné akci David Holeček a čtvrtá branka padla po souhře Zaťko a Svoboda. Na hrozivých 5 : 0 zvýšili Šebek, Kubík a až pak se podařilo Viktorce vstřelit góly a aspoň zkorigovat nepříznivý stav. Nejdříve to byl Martin Šperle, druhý gól přidal reprezentant Zbyněk Mareš a na konečných 5 : 3 upravit těsně před koncem z pokutového kopu opět Šperle.

K výročí futsalové Sparty Chomutov převzal ještě před začátkem utkání dárek od spoluhráčů i funkcionářů Sparty Ladislav Drobný, který se nejvíce zasloužil o celkový sportovní život mužstva, a to nejen „A" týmu, ale i mládežnických mužstev. Při této příležitosti obdržel cenu za vstřelení 26 branek v ročníku 2012/2013 i Ladislav Nutil z juniorky Sparty Chomutov.

Statistika utkání:

Sparta Chomutov - Viktoria Žižkov 5 : 3 (3:0). Branky: Šebek 2, Kubík, Holeček, Zaťko - Šperle 2, Mareš. Diváků 215. Rozhodčí Lobo, Benc.

Sparta Chomutov:J iří Šeftner - David Svoboda, Tomáš Svoboda, Alois Šebek, Vojtěch Kubík, David Holeček, Patrik Gedeon, Jiří Hořínek, Radek Zaťko.

Viktoria Žižkov: Fuchsa - Mestek, Horáček, Šperle, Mareš, Plestil, Hůlka, Bouška, Zeler.

NAPSAL LUDVÍK KOSTRHUN.