Miminko srpna

Velká klikací bitva probíhala až do poslední chvíle v srpnové anketě. Nakonec v ní získala více hlasů Laurinka Tetivová z Vejprt nasbírala Viktorie Vaculová se narodila mamince Lucii Horčičkové 21. srpna 2015 v 08:07 hodin v chomutovské porodnici. Dcera po porodu měřila 51 cm a vážila 3 000 gramů. Na fotografii si ji v náručí chová tatínek Lukáš Vacula. neuvěřitelných 1146 kliků. Druhá Adélka Schnitterová měla jen o osm hlasů méně. Jenže miminkem měsíce srpna je nakonec jiná holčička Viktorie Vaculová (foto vpravo)! Její fotografii poslali rodiče do redakce později, takže byla až v zářijové anketě, ale rodiče si zjevně pečlivě prostudovali naše pravidla. Věděli, že nesoutěží s miminky narozenými v září, ale musí překonat ohromné výsledky v srpnové anketě. A tak přestože výsledky zářijových miminek se zastavily u několika stovek hlasů, příbuzní a známí malé Viktorky dál klikali a klikali, až nasbírali vítězných 1203 hlasů!

Ještě dodejme, že Viktorie Vaculová se narodila mamince Lucii Horčičkové 21. srpna 2015 v 08:07 hodin v chomutovské porodnici. Dcera po porodu měřila 51 cm a vážila 3 000 gramů. Na fotografii si ji v náručí chová tatínek Lukáš Vacula.

Miminko září 

V anketě o nejhezčí miminko září bylo počítání jednodušší. Nejvíc hlasů (523) získala dvojčátka – holčičky - Dominika a Tereza Hodinářovy (hlavní foto). Nikdo jiný je nepřekonal a tak se sestřičky staly vítězkami. Narodily se Andree Ročňákové z Chomutova.

Rodiče miminek si mohou vyzvednout hračku jako odměnu za měsíční vítězství, kontaktujte prosím asistentku redakce na telefonním čísle 724 794 405. Gratulujeme!