Americká kapela Pro–Pain se vydává na své evropské turné, v rámci něhož vystoupí v listopadu i v České republice. Zítra svou návštěvou poctí Krnov, dále Havlíčkův Brod, Brno, Lomnici nad Popelkou a také Kadaň!

Zde vystoupí v sobotu 6. listopadu od 19.00 hodin v Kulturním zařízení Orfeum. A nepřijedou sami. Jako hosti kapely se představí další skvělí zahraniční muzikanti – holandská skupina My City Burning a belgická skupina Resistance.

Již na jaře tohoto roku se Pro-Pain představili společně se Sepulturou na úspěšném festivalovém turné po ČR v Písku, Brně a Praze. Pro-Pain vydali nové album Absolute Power, které v Evropě vyšlo před několika týdny.

„Pro-Pain jsou již téměř 20 let skálopevným pojmem na světové rockové scéně a rozdávají radost a energii svým fanouškům po celém světě. Hudební novináři označují tuto kapelu za druhou nejhlasitější kapelu na světě po Motorhead,“ říká pořadatel Jiří Knop.

Aktuální album Absolute power je již dvanáctým plnohodnotným albem a jedná se o zatím nejpropracovanější album skupiny.
Vstupenky na tři tvrdé, ale skvělé kapely zakoupíte již nyní v předprodeji za 290 korun, v den koncertu budou stát 350 korun. Předprodejní místa jsou v Informačních centrech Kadani, Chomutově, Klášterci nad Ohří, Žatci, Lounech, Mostě, Litvínově, Ostrově a v síti Ticketstream.
Koncert k turné pořádá agentura Sasme s.r.o. ve spolupráci s Městem Kadaň a agenturou Mafo s.r.o.