V první třetině se hrál vyrovnaný hokej, bohužel bez vážnějších šancí, což se potvrdilo také na skóre – 0:0. Góly začaly padat až v prostřední části. Její první polovina patřila jasně domácímu týmu, ten šel také jako první do vedení. Nejprve se v přesilovce trefil Petr Jíra, o čtyři minuty později již byl náskok větší.

Parádní individuální akci předvedl Filip Seman a zasunul puk za bezmocného Hyláka – 2:0. Když se však zdálo, že mají chomutovští hokejisté utkání ve svých rukou, hra se začala vyrovnávat. Postupně se vyrovnalo také skóre, nejprve ujel domácí obraně Václav Eiselt – 2:1. A minutu a půl před druhou sirénou vyrovnával Stanislav Mikšovic.

V posledním dějství se oba týmy snažily převážit misky vah na svou stranu, ani jeden se však nedostal do větších příležitostí a utkání dospělo do prodloužení. V nastaveném čase měli hosté dvě nadějné přesilové hry, ani 65 minut hry ale nakonec o vítězi nerozhodlo. Bonusový bod pro svůj tým vystřelil až v samostatných nájezdech Ladislav Boušek a stanovil konečné skóre 2:3sn.