Marián Gorol, trenér Betisu, by si přál ústecký Combix. „Teplice jsou sice prvoligové, ale Balticflora má již po sezoně. Tým je složený z cizinců, jsou tam Portugalci, Brazilci, Rusové a všichni už odjeli domů. Hráli by jsme s jejich „béčkem", které je v divizi. Proto by jsem si přál Combix, momentálně je silnější. A navíc by jsem chtěl Combixu vrátit porážku z minulého roku," komentoval Gorol možné soupeře v krajském finále.

Ústecký tým letos prosvištěl divizí stylem start-cíl a zajistil si tak postup do druhé ligy. Balticflora skončila v nejvyšší soutěži v 1. kole play-off Chance Futsal ligy, když vypadla s brněnským Tangem.

„Ať už to bude ale Combix nebo Balticflora, chceme vyhrát a postoupit. Hrajeme doma a povinnost je zvítězit. Na nic jiného nemyslíme, " dodal bojovně naladěný trenér Betisu.

Betis Kadaň své semifinále již předehrál a porazil v něm druholigový Radobýl Litoměřice 3:2 po penaltách.

Finále Krajského poháru je na programu v pátek 21. června od 19,30 hodin ve sportovní hale v Kadani a zároveň se stane předzápasem sobotnímu mistrovství ČR ve futsale žen, které Betis Kadaň v sobotu 22. června pořádá.