První gól padl již ve 13. minutě z kopačky Oskara Kubánka, který dostal hosty do vedení. O sedm minut později po pěkné akci domácích nastřelil tyč brankáře Tomáše Rosy Štěpán Hlavatý, na druhé straně mohl zvýšit vedení AFK Denis Vondráček po přihrávce Pavla Tichého. Ještě před poločasem měl další dobrou příležitost na vyrovnání Vít Rajnyš, jeho střela se ale mezi tyče hostující branky nevešla.

Branky začaly padat po změně stran. Nejdříve střelou po zemi vyrovnal aktivní Rajnyš, ale pak se ukázal Ladislav Hrubý. Jeho střela z trestného kopu přes zeď zapadla přesně do růžku branky a LoKotka se opět ujala vedení. Když v 68. minutě Pavel Tichý po přihrávce Petra Pazdery dostal hosty do dvoubrankového vedení, bylo rozhodnuto. Domácí už jenom snížili dvě minuty před koncem Štěpánem Hlavatým na 2:3 a potvrdili svoji jarní domácí bilanci. V šesti zápasech získali pouze 8 bodů.

Sokol Březno - AFK LoKo Chomutov 2:3 (0:1)

Branky: 50. Rajnyš, 88. Hlavatý - 13. Kubánek, 54. Hrubý, 68. Pavel Tichý 
Rozhodčí: Flade Šmíd, Dušek. ŽK: 4:4. Diváci: 60

Březno: Lux - Hlavatý, D. Svoboda (57. Mataj), Rajnyš, D. Rezek, M. Rezek, Částka, Kostourek, Šroub, Drapák, Kejzlar (51. Heřman)

LoKo Chomutov: Rosa - Žák, Hrubý (84. Myšák), Drbohlav, Šmok, Kubánek, Pav. Tichý, J. Kubík, Vondráček, Pazderka (77. Sochor), Ficek (65. R. Kubík)