Utkání bylo od začátku v dobrém tempu před více jak pětistovkou diváků, což přihlížející často odměnili potleskem. V 17. minutě se otevřelo skóre, když Doksanský poslal míč Štípkovi a ten vstřelil první branku zápasu. O šest minut později srovnal z trestného kopu Kuchař. Už za dvě minuty se měnilo znovu skóre.


To když si Štípek poradil ve středu hřiště následně prodloužila na Eiselta, který bez přípravy poslal míč za záda bezmocného Hrabeka. Hosté svůj náskok ale neudrželi. V 39. minutě nejdříve vyrovnal Růžička a v nastavení brankou do šatny poslal Dvořák přemýšlet chomutovské hráče nad druhým poločasem.


Až v 67. se podařilo Chomutovu srovnat skóre po předcházejícím dvacetiminutovém tlaku. Eiselt rozehrál na Heřmana a ten hlavou srovnal na 3:3. Po vyrovnání hosté svůj tlak ještě zvýšili, což vyústilo ve faul před pokutovým územím Bohemky.


K míči a volnému přímému kopu se postavil Eiselt, který krásnou střelou k tyči zvýšil na 3:4. V 87. minutě opustil trenér a hráč Heřman hřiště, když se nechal vystřídat dorostencem Hornou. Ten se mu o pár chvil později odměnil pátou brankou do svatyně Bohemians, když přijal přihrávku od Štípka a překonal bezmocného Hrábek z středu hřiště.


„Hrál se pohledný fotbal u obou týmů. Sice jsme poločas prohráli, ale druhá část patřila jednoznačně nám. Když jsem nominoval Hornu do konce zápasu uvítal jsem, že prokázal odvahu a vstřelil branku. Celý tým zahrál opravdu dobře,“ nešetřil chválou chomutovský Kouč Tomáš Heřman.

FC Chomutov – Bohemians B
3:5 (3:2)

Branky: 23. Kuchař, 39. Růžička, 45. Dvořák – 17. Štípek, 25. a 86. Eiselt, 67. Heřman a 90. Horna.
FC Chomutov: Zaťko – Harvatovič, Jančárek, Šebek, Moravec – Strouhal, Hyneš, Eiselt, Doksanský – Štípek, Šlajchrt (33. Heřman – 87. Horna).