Ty přijely do Ervěnic jako favorit a podle toho také zápas zahájily. Hrály technický fotbal, pro oko diváka velmi atraktivní, ale domácí jim vzdorovali velkou bojovností.
Útoky se střídaly na obou stranách, ale bez gólového efektu. Po půl hodině hry rozhodčí Prágl odpískal proti domácím hodně přísný pokutový kop, ale lounský Střelec trefil jen tyč.


Domácí fotbalisté se začali ještě více osmělovat a ve 39. minutě podnikl rychlou akci po pravém křídle J. Jančička, jehož centr přesně zakončil Müller – 1:0!
Do druhého poločasu vstoupili Ervěničtí aktivně, dvakrát nebezpečně střílel Mašl. Poté začali přebírat taktovku hosté, několik šancí nevyužili, ale přišla 65. minuta a Bernt potrestal chybu v domácí obraně vyrovnáním – 1:1.
Domácí hráči ale vrhli všechny síly do útoku a odměnou jim za to byla 87. minuta, kdy se po rychlém protiútoku prosadil Bašek – 2:1!
Závěr byl hektický, ale Ervěnice si už vítězství pohlídaly. Za velkou bojovnost celého mužstva bylo zasloužené.
TJ VČSA Ervěnice – FK Louny 2:1 (1:0).


Branky: Müller, Bašek – Bernt. Rozhodčí: Prágl, Chytil, Javorek. ŽK 4:4. Diváků: 150.
Ervěnice: Trojan – Kašpárek, Novotný, Nastoupil, Bednář – J. Jančička, Mašl, Kroupa, Bašek – Kejzlar, Müller. Střídali: Pěnkava, F. Jančička, Burian.