Po středečním utkání to chomutovská jednička v bráně brala ale sportovně: „Samozřejmě, konec série trochu zamrzí, za další nulu jsem měl na čtvrtek od kluků slíbenou snídani, ale teď si ji budu muset koupit sám (úsměv). Důležité jsou další tři body."

Kouzlo Zaťka prolomil až domažlický Mužík v 23. minutě přízemní střelou. Předtím ale třikrát hostující ostrostřelce chomutovský Gandalf vychytal. Situaci popsal následovně: „Balón jsem viděl až na poslední chvíli, protože tam byl chumel hráčů přede mnou a bohužel jsem zareagoval pozdě. Kdyby jsem si nakročil, ta střela nebyla tak ostrá, že by se nedala chytit. Ale viděl jsem ji až na poslední chvíli."

Radek Zaťko inkasoval naposledy 9. března v 87. minutě utkání s Kolínem z kopačky Sedláčka. Pak následovalo pět utkání bez obdržané branky a středeční vítězný zápas s Domažlicemi. Soupeř to ale nebyl snadný, po vedoucích Kunicích vstřelil nejvíce branek v třetí nejvyšší soutěži. Ocenil ho i Radek: „Domažlice byly jeden z nejlepších týmů, s kterými jsme hráli. Hrají už dlouhou dobu pohromadě a je to znát. Máme ale třetí vítězství, šestý neprohraný zápas v řadě. Doufám, že to protáhneme na dalších dvanáct zápasů."