Utkání se oproti původním předpokladům přesunulo po dohodě obou trenérů na přírodní trávu do Sokolova, kde diváci mohli sledovat v chomutovském dresu i dvojici nových hráčů. V záloze se objevili Kolev a sokolovský Kravar, který by měl přijít na hostování. V domácím dresu se představila nová trojice Otto Urma, Přeučil a Kosak.

Rychle do vedení šel domácí Baník, když prudkou nabídku teplického Urmy z levé strany usměrnil v 9. minutě do chomutovské sítě David Vaněček.

Po přestávce se ale Chomutovským podařil obrat. Ve 48. minutě vyrovnal Tomáš Česlák, jehož rána se odrazila od levé tyče do sítě (1:1). V 56. minutě poslal hosty do vedení sokolovský odchovanec Martin Boček, který do Chomutova přestoupil z německého Auerbachu. Prosadil se hlavou po přesném centru z pravé strany (1:2).

V 68. minutě sice srovnal z dorážky po rohovém kopu střídající Rostislav Šamánek, po necelých sedmi minutách však vrátil Chomutovu vedení Ivan Kolev, jenž je v Chomutově na zkoušce (2:3).

Skóre utkání uzavřel v 78. minutě opět po rohovém kopu domácí František Dřížďal a stanovil tak konečnou podobu výsledku (3:3).

Mistrovské zápasy začínají pro fotbalisty FC Chomutov 7. března, kdy na stadionu na Zadních Vinohradech přivítají celek SK Zápy. Výkop utkání bude v 10.15 hodin.

FK Baník Sokolov - FC Chomutov 3:3

Poločas: 1:0. Branky: 9. Vaněček, 68. Šamánek, 78. Dřížďal - 48. Česlák, 56. Boček, 75. Kolev. Rozhodčí: Aubrecht. Diváci: 200. Bez ŽK.

Sokolov: Dvořák - I. Hrubý (46. Blažek), Vondráček (46. Mestl), Hofmann (46. Dřížďal), Urma - Čada, Machek (46. Vrtělka), Vaněček (46. Šamánek), Dvořák II., Kosak - Přeučil.

Chomutov: Zaťko (46. Tvrdoň) - Hyneš (60. Šefirovič), Kubík, Bohata, Grubiša - Kravar, Doksanský (60. Kolev), Strada (60. Awuku), Česlák (60. Dolejška), Klimeš (46. Pikl) - Boček.

Trenér: Robert Vágner.